ΘΕΜΗΣ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑΣ

Δημοσιογράφος, παρουσιαστής, ραδιοφωνικός παραγωγός, DJ είναι μόνο μερικές από τις ιδιότητές του. Κατά τα άλλα είναι ένας ''OK'' τύπος που ειδικά τα Σαββατοκύριακα, όταν δεν είναι στο … Δρόμο, είναι Μες Στην Καλή Χαρά.

Με αφετηρία…τη μουσική

Τελειόφοιτος της Γερμανικής Φιλολογίας Αθηνών και απόφοιτος του Εργαστηρίου Επαγγελματικής Δημοσιογραφίας, ο Θέμης Γεωργαντάς ξεκίνησε την καριέρα του ως Αρχισυντάκτης και αργότερα Διευθυντής Σύνταξης στο μουσικό περιοδικό ΠΟΠ ΚΟΡΝ, ενώ τον Ιούνιο του 1996, με την γέννηση του Mad TV, ξεκίνησε μια πολύ OK συνεργασία, και από τότε... κρατάει χρόνια αυτή η κολόνια. Είναι μάλιστα ο πρώτος ever Mad παρουσιαστής, ενώ είναι και ο μοναδικός από το αρχικό line-up, που παραμένει μέχρι σήμερα στον αέρα του Mad.

Mad Video Music Awards

Τα Mad Video Music Awards, το μεγαλύτερο μουσικό γεγονός του καλοκαιριού, είναι συνυφασμένα με το όνομά του, αφού από καταβολής τους είναι ο κεντρικός οικοδεσπότης τους.

Τα Mad Video Music Awards είναι μια απονομή βραβείων, ισάξια με αυτές του εξωτερικού, που το δικαίωμα ψήφου ανήκει αποκλειστικά στο κοινό. Τα Βραβεία αφορούν μόνο στο σύγχρονο ελληνικό ρεπερτόριο και προκύπτουν σαν υποψηφιότητες σύμφωνα με συγκεκριμένους όρους.

Κάθε χρόνο περισσότερα από 100.000 άτομα έχουν τη δυνατότητα να ψηφίσουν το αγαπημένο τους video clip μεταξύ των κατηγοριών των βραβείων και να αναδείξουν τους νικητές, καθιερώνοντας τα Mad Video Music Awards ως έναν έγκυρο θεσμό μουσικών βραβείων.

TV

Και αν το Mad TV ήταν η τηλεοπτική του αφετηρία, η μετέπειτα καριέρα του επιφύλασσε εξίσου εντυπωσιακούς σταθμούς όπως το Super Idol και το Megalicious Chart Live στο Mega, το LastPassenger στον Ant1 αλλά και τα Domino Day και All About Greek Idol στην τηλεόραση του Alpha.

Tα τρία τελευταία χρόνια βρίσκεται στην παρέα του Μες στην καλή Χαρά μαζί με τη Ναταλία Γερμανού , την Έλενα Παπαβασιλείου και τον Δημήτρη Λαγιόπουλο

Θετική Ενέργεια

Έχοντας ήδη εισαγάγει από το 2003 τον όρο Θετική Ενέργεια, το 2006 η Αmita Motion πραγματοποιεί για πρώτη φορά και με ιδιαίτερα μεγάλη επιτυχία και την 1η Ημέρα Θετικής Ενέργειας.
Την επόμενη χρονιά, η Amita Motion μεταφέρει την Θετική Ενέργεια και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας με το Amita Motion Tour. Η συμμετοχή πολύ γνωστών καλλιτεχνών σε συνδυασμό με διασκεδαστικά happenings αποτελούν την απόλυτη συνταγή της επιτυχίας. Το Amita Motion Tour ταξιδεύει από τότε και κάθε χρόνο στην Πάτρα τη Θεσσαλονίκη και το Ηράκλειο και καταλήγει στην Αθήνα για να γιορτάσει την Ημέρα Θετικής Ενέργειας, την πιο Θετική Ημέρα του χρόνου!

Ο Θέμης Γεωργαντάς είναι από το 2006 Πρεσβευτής Θετικής ενέργειας της Amita Motion και παρουσιαστής του Tour και της Ημέρας Θετικής Ενέργειας

Radio

O Θέμης είναι λάτρης του ραδιοφώνου και μάλιστα εις διπλούν. Πέρα από φανατικός ακροατής, είναι και ραδιοφωνικός παραγωγός έχοντας ήδη μια καριέρα που μετρά πολλούς σταθμούς (DIVA, SFERA 102,2) και ατελείωτες ώρες ραδιοφωνικού αέρα. Κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 17.00, οι τηλεοπτικοί προβολείς σβήνουν και ο Θέμης κάνει το ραδιοφωνικό του Request Show στην συχνότητα του 89,8 ΔΡΟΜΟΣ fm

Οι ακροατές έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν στο ραδιοφωνικό show του, ζητώντας αγαπημένα τους τραγούδια και αφιερώνοντάς τα στα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Clubbing

O Θέμης πέρα από ραδιοφωνικός Dj είναι guest DJ στο Villa Mercedes στα dexx του οποίου βρίσκεται κάθε Δευτέρα αλλά και στο Tribecca στη Θεσσαλονίκη, όπου τον συναντάμε τα Κυριακάτικα απογεύματα. Στα set του επιλέγει πάντα τα πιο current pop hits, ελληνικά και ξένα, χωρίς να λείπουν οι μουσικές του αναφορές σε παλιότερα classics.

Join The Club

Δουλεύοντας όλα αυτά τα χρόνια μέσα στη μουσική, ο Θέμης μας κάνει τις μουσικές του προτάσεις μέσα από τις συλλογές Join The Club. Πέρα από ξένα current hits, οι συλλογές Join TheClub ξεχωρίζουν για τα exclusive remixes μεγάλων ελληνικών επιτυχιών, remixes που είτε είναι ακυκλοφόρητα, είτε πραγματοποιήθηκαν αποκλειστικά για τις συλλογές.
2007 - Ο Θεμης μας βάζει στο Club με hot tracks και ακυκλοφόρητα Remixes
2011 – International &Local Hits, Exclusive tracks και remixes που έγιναν αποκλειστικά για τησυλλογή Join The Club